Duurloop uitjes

Duurloop- uitjes en duintrainingen

We Run The City organiseert wekelijks duurloop- en duintrainingen voor (licht) half-gevorderden en gevorderden. Deelname is gratis voor iedereen die lid is van Stichting We Run The City. Voor niet leden wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 5,-.

Aanmelden! Hoe werkt het?

Je kan je hieronder eenvoudig aanmelden voor één van onze duurloop evenementen. Hier kun je de afstand die je wenst te lopen aangeven, het gewenste tempo, maar ook of je op eigen gelegenheid komt of mee wilt rijden. Ook kun je aanvinken dat je in de WhatsAppgroep wilt, we voegen je dan toe aan de groep en je ontvangt wekelijks de laatste updates over toekomstige duurloopjes.

Het is ook mogelijk je via onderstaande button aan te melden voor de WhatsAppgroep.

Aanmelden voor de WhatsApp groep 

Zondag 7 augustus: Duurloop uitje Duingebied Castricum

Datum:
Komende zondag gaan we lekker naar het duingebied bij Castricum! Maar liefst drie trainers zijn aanwezig en dus kun je kiezen uit 3 afstanden: 7, 14 of 18 kilometer!

Meer informatie

Running Rhythms | Donderdag 1 september

Datum:
Op 1 september vindt het eerste hardloop én muziekevenement van We Run The City om de lancering van onze gloednieuwe Podcast te vieren! Hardlopen op het ritme van de fijne tunes van Sone, Music for Runners!! Deelname is gratis, iedereen is welkom. Meld je aan!

Meer informatie