Trainers bij Hardlopen Rotterdam

Professionele trainers

Hardlopen Rotterdam werkt alleen met professionele trainers, maar stelt plezier boven strakke trainingsschema's. Natuurlijk worden de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied nauwgezet gevolgd en direct in ons programma ingepast.
De meeste trainers zijn gecertificeerd door de KNAU of hebben een gelijkwaardige certificatie. Een enkeling heeft door jarenlange ervaring zijn kwaliteit als trainer bewezen.

Onze trainers

 • Ik ben Edson 32 jaar jong, geboren in Rotterdam. Vanaf jongs af aan heb ik interesse gehad in verschillende sporten. Zo heb ik verschillende vechtsporten en team sporten ook zelf gedaan en ben ik van speler ook snel naar trainer gegaan. Mijn sport reis is nu voorlopig geëindigd bij rugby. Ik speel Rugby League bij de Rotterdam Pitbulls en Rugby Union bij Sparta. Ook daar ben ik jeugd trainer.

  Ik ben actief als gymtrainer waar ik fit boxing en circuit training geef. De focus ligt hier vooral op mobiliteit, conditie en natuurlijk sport plezier. Hierin vind ik dan ook mijn aansluiting met de Rotterdam run groep. Als rugbyer is het 80 min lang klappen vangen en delen terwijl je je longen overtuigt dat je toch nog kan als je weer opstaat. Die mentaliteit probeer ik door te geven met mijn trainingen.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Wat ruim 25 jaar geleden begon met een beetje dribbelen door de duinen werd een passie voor marathonlopen. Dit heb ik tot 2020 gedaan. Door diverse omstandigheden lukt dat niet meer en focus ik momenteel op de wat kortere afstand tot maximaal een halve marathon.

  Alle overige energie stop ik in, en haal ik uit het geven van hardlooptrainingen. Naast groepstrainingen geef ik personal trainingen, variërend van beginners tot ver gevorderden.

  Tijdens mijn eigen trainingen had ik zoveel vragen waar de trainer niet direct antwoord op kon geven, dat ik besloot zelf de opleiding te gaan volgen. In 2015 heb ik via de KNAU mijn trainerslicentie (BLT3) behaald. Ik had nooit verwacht dat het training geven mijn nieuwe passie zou worden. Ik ben direct bij mijn (toenmalige) vereniging als trainer aan de slag gegaan en heb daar met name half-gevorderde lopers getraind. Het mooiste cadeau aan een trainer is het behalen van de doelen van hun atleten.

  Hardlopen kan door weer en wind. Hoe mooi is het om tegelijkertijd intensief en ontspannen buiten sportief bezig te zijn en met een zeer voldaan gevoel weer thuis te komen.  

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 •  

  Hoi! Mijn naam is Harald. Ik ben geboren 1965 in Duitsland ben ik 2004 naar Nederland geëmigreerd. Hier heb ik dan ook het hardlopen weer opgepakt en tot 2022 aan een aantal loop evenementen deel genomen. Op gegeven moment heb ik een opleiding hardlooptrainer gevolgd en geef sindsdien training aan hardloper/loopsters.

  Mijn trainingsfilosofie: Iedere loper is uniek! Dat maakt een groepstraining wel eens lastig. En toch probeer ik steeds allebei te combineren, de sociale aspect van een groepstraining met de individualiteit van ieder loper binnen de groep.
  Het persoonlijke doel van de loper integreren in het groepstraining, de observatie van de groep maar ook van de loper zelf, zicht op een veilige training en de toezicht op de loop economie van een enkel loper.... Dat maakt training geven zo mooi en afwisselend! En dan de glimlach van de lopers als het doel is bereikt... Daar doe ik het voor!

  Laten we samen een grote aantal mooie trainingen met elkaar maken!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hi, ik ben Inga. In Litouwen ben ik op mijn 13e begonnen met Atletiek. Nu train ik nog altijd 6 – 8 keer per week voor mijn favoriete afstanden (400m, 800m, 1000, 1500 m en 5km). Hardlopen is inmiddels mijn leven: het is mijn hobby, mijn werk en mijn verslaving :). Mijn beste wedstrijd was de 1500m, waarop in Litouwen de nationale kampioenschappen heb gewonnen.

  In 2006 ben ik op de universiteit geslaagd met een specialisatie voor sportdocent. In 2012 ben ik in Nederland gekomen en gaan trainen bij atletiekclub Olympus ’70. In het voorjaar van 2019 ben ik bij HardlopenRotterdam gestart met het geven van trainingen in het Vroesenpark. Ik vind het erg leuk om mijn enthousiasme voor het hardlopen te kunnen delen met jullie en probeer er voor iedereen een leuke en passende training van te maken. Tot ziens!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Volgt

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Hoi! Ik ben Paul, geboren in 1967, getrouwd en samen hebben we een studerende zoon. Ik ben ooit echt begonnen met hardlopen via een Start to Run cursus bij een atletiekvereniging bij mij in de buurt. Ik liep daarvoor wel zo nu en dan voor mijzelf maar hierin zat geen regelmaat en ik vond het alleen lopen ook niet echt leuk. Door te gaan lopen in groepsverband is het hardlopen zo veel leuker geworden! Daarnaast heb ik ondervonden dat de juiste begeleiding heel erg belangrijk is om op een verantwoorde manier te sporten. Na een aantal jaren bij de vereniging hardgelopen te hebben, werd ik gevraagd om hardlooptrainer te worden bij de club. Ik heb bij de Atletiek Unie (KNAU) mijn opleiding hiervoor gevolgd en geef nu nog steeds trainingen bij de atletiekvereniging. Ik beleef zelf nog elke dag veel plezier aan het hardlopen. Het is mijn belangrijkste uitlaatklep, het geeft mij geestelijke energie en je ontdekt je omgeving en de natuur op een heel andere manier.

  Na jaren in het zakelijke leven te hebben rondgerend in een wereld van hectiek en targets, heb ik dan ook sinds kort mn leven omgegooid en van m'n hobby en passie m'n werk gemaakt! Ik ben nu full-time hardlooptrainer en ik sta voor je klaar om je te helpen de eerste, of de volgende stap, in het hardlopen te ontdekken! Tot snel bij een van mijn trainingen!

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.
 • Ik heb een lange carrière gehad bij diverse gemeenten, met name Rotterdam. O.a. gewerkt aan sportbeleid en bestrijden van overgewicht. Nu ben ik actief als gecertificeerd leefstijlcoach, hardlooptrainer en running therapeut. Lopen is mijn passie en ik heb inmiddels zelf 22 jaar ervaring (o.a. 62 marathons). Ik gun mijn atleten de energie en de mentale veerkracht die ik door hardlopen heb gekregen. Ik ga dus graag samen met jou aan de slag.

  Rooster

  Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.