Dennis Kriek

Hartelijk welkom op mijn trainerspagina bij We Run The City. Mijn naam is Dennis Kriek en ik ben getrouwd. Samen met mijn vrouw zijn wij de trotse ouders van twee fantastische jongvolwassenen en wij wonen in het bruisende Schiedam.

Als ervaren hardloper en enthousiaste looptrainer sta ik klaar om je te begeleiden op jouw hardloopavontuur. Samen met mijn gezin omarmen we een actieve en gezonde levensstijl, waar hardlopen een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Of je nu net begint met hardlopen of je al een ervaren loper bent, ik ben er om je te ondersteunen en te motiveren bij het behalen van jouw doelen.

Mijn eigen hardloopavontuur begon in 2016. In eerste instantie liep ik veelal alleen, maar dit ervoer ik als minder prettig. Daarom besloot ik mij aan te sluiten bij een hardloopgroep in Vlaardingen. Al snel kreeg ik de kans om zelf trainingen te verzorgen, en hier ontwaakte mijn passie voor het vak van looptrainer. Voor mij staat hardlopen niet slechts gelijk aan het vestigen van persoonlijke records, maar vooral aan het bereiken van loolplezier en loopdoelen en het verleggen van grenzen.

Na een periode in Vlaardingen besloot ik mijn horizon te verbreden door mij aan te sluiten bij een loopgroep in Barendrecht. Hier leerde ik ik van mijn trainer verschillende trainingsvormen te omarmen waardoor ik een betere loper ben geworden. Al snel liep ik ook in de weekenden ook steeds langere duurlopen met een vaste groep hardlopers en zorgen ik voor leuke looproutes. Ik heb in 2023 mijn opleiding tot looptrainer succesvol afgerond en waar ik erg trots op ben is dat ik meerdere (halve) marathons heb gelopen.

Ik geloof dat mijn ervaring en kennis mij in staat stellen om zowel beginnende als gevorderde hardlopers verder te helpen in hun ontwikkeling.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in en laten we samen de straten van de stad veroveren. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te trainen!

Met sportieve groet,

Dennis Kriek
 

Rooster