Esther van Nijf

Hoi. Mijn naam is Esther, 51 jaar en loop inmiddels meer dan 25 jaar hard. Wat begon met een beetje dribbelen door de duinen werd een passie voor marathonlopen. Dit heb ik tot 2020 gedaan. Door diverse omstandigheden lukt dat niet meer en focus ik op de wat kortere afstand met als hoogtepunt een halve marathon.


Ik had tijdens mijn eigen trainingen zoveel vragen waar de trainer geen direct antwoord op kon geven, dat ik besloot de trainersopleiding te gaan volgen. In 2015 heb ik via de KNAU mijn trainersdiploma (BLT3) behaald. Ik had nooit verwacht dat het training geven mijn nieuwe passie zou worden. Ik ben direct bij mijn vereniging als trainer aan de slag gegaan en heb daar met name half-gevorderde lopers getraind. Het mooiste cadeau aan een trainer is het behalen van de doelen van hun atleten.
Daar krijg ik als trainer echt nog meer energie van.


Naast groepstrainingen geef ik personal trainingen, variërend van beginners tot ver gevorderden. Door weer en wind loop ik hard. Hoe mooi is het om tegelijkertijd intensief en ontspannen buiten sportief bezig te zijn en met een zeer voldaan gevoel weer thuis te komen. Sinds kort woon ik weer in Rotterdam en heb enorm veel zin om ook hier training te gaan
geven. Mijn passie wordt jullie passie!

Rooster