30e Leiden Marathon

Oktober is de maand van de waarheid voor veel hardlopers. Bijna alle grote hardloopevenementen zijn verschoven naar het najaar. Zo ook de 30e editie van de Leiden Marathon.

10 oktober is het zover! De Leiden Marathon

Oktober is de maand van de waarheid voor veel hardlopers. Bijna alle grote hardloopevenementen zijn verschoven naar het najaar. Zo ook de 30e editie van de Leiden Marathon. Op 10 oktober mag de sleutelstad weer fanatieke hardlopers en recreanten verwelkomen aan de start en finish in het mooie centrum van Leiden. Naast de traditionele 42,195km wordt ook ‘de halve’, een 5 km en een 10 km gehouden.

Ook bij Hardlopen Leiden neemt de ‘gezonde’ spanning toe. Bijna is het zover! Veel van onze lopers hebben hard getraind en toegewerkt naar de 10e van oktober. 

Wij wensen alle deelnemers veel succes en een mooie sportieve dag!


Wil je op de valreep nog meelopen? Dat kan! Inschrijven is nog mogelijk op de officiële site. En anders is het nog altijd mogelijk om de menigte toe te juichen als toeschouwer.

leiden marathon gaat door

 

RSS FEED:

https://hardloopkalender.nl/rss-loopagenda-postcode.xml?postcode=2312&straal=25

Auteur
We Run The City
Blog Categorie
logo

Fijne training zonder dat het té belastend is

Annedien over Fitwalk: "Fijne training zonder dat het té belastend is, zeker als je blessuregevoelig bent. Het is tevens ook een goede uitvalsbasis voor hardlopers die rustig aan moeten doen of voor herstel!”

Loopanalyse

Een loopanalyse is een uitstekende manier om efficiënter te leren hardlopen.

Hardloopschema’s

Wil je rustig aan beginnen met hardlopen? We helpen je graag op weg met een schema voor 5 weken.